3D-BIO is teh SHIAT!!



3D bio is the shit! Det så här vi kommer att se film på bio i framtiden.

Hitills har det varit rätt tunt med utbud på 3D-fronten och att hitta en biograf som visar 3D-film har heller inte varit det lättaste. Men saker har börjat förändras till det bättre. Nu har det faktiskt dykt upp 3D-projektorer i biografer lite varstans och en hel drös med chysta filmer är på inkommande för sommaren och hösten.

Coraline
Henriy Selick (A Nightmare Before Christmas) har skapat en sensationell stop-motion historia som just nu går att avnjuta i 3D.

My Bloody Valentine
Nästa fredag (29 maj) har skräckfilmen My Bloody Valentine 3D premiär. Filmen är en re-make på cult classikern från 1981. Hitills har det varit rätt possitiva recensioner av filmen på både Empire (3/5) och IGN (8.0/10). Har länge väntat på en skräckfilm i 3D, kan bara tänka mig vilka smaskiga effekter den här tekniken möjligjör; tänk er en blodig motorsåg som snurrar på för fullt 2cm från ditt ansikte!


Ice Age 2 & 3
Animerade filmer fungerar hitills bäst i 3D. Dreamworks har putsat upp sin andra del ur Ice Age trilogin och visar samtidigt upp den tredje delen. Premiär 1 juli, mycket nöje!


Up!
Disney följer upp sin succé med 3D-versionen av Bolt med den här nya animationen. Filmer handlar om 78-åriga Carl Fredricksen som binder fast tusentals heliumballonger i sitt hus för att flyga iväg till sin drömdestination; Syd Amerika. Premiär 16 oktober


Avatar
Lagom till dagarna för jul kommer James Cameron efterlängtade 3D-spektakel Avatar. Bara tanken på hur jävla mäktig och cool den här filmen kommer att vara får det att börja dräglas i munnen. Det är den här filmen som kommer att utmärka 3D-bion! Önskar att man kunde se den på en IMAX 3D-bio... Premiär 18 december


För nästa år kan vi förbereda oss på det här 3D upplevelserna:
Cloudy With a Chance of Meatballs - januari
Toy Story - sportlovet
Alice in Wonderland - mars
Piranha - mars
Toy Story 2 - påsk
Shrek 4 - maj
Toy Story 3 - september

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0