Två nya Prince of Persia posters!

Nästa sommars, förväntade, big-hit storfilm är tv-spelsfilmatiseringen Prince of Percia: The Sands of Time. Nu har två pinfärska posters anlänt från filmen. En på upp-gymade Jake Gyllenhaal (kolla six-packet alltså) som huvudpersonen "Prince Dastan" och en på Gemma Arterton som den lite mystiska "Princess Tamina". Tamina är den som motvilligt teamar ihop med filmens good-guys för att skydda en forntida dolk som sägs släppa lös "the sands of time", vilket skulle innebär att filmens bad-guys kan backa tiden och ta över världen. Typ.

Filmen är baserad på det populära tv-spelet som gjorde debut på Apple II 1989. Men det är just den fjärde delen i spelserien (The Sands of Time) som är grunden till filmen. Som regissör står Mike Newell som gjort allt från "Four Weddings and a Funeral" till "Donnie Brasco" till "Harry Potter 4". Newell känns som en erfaren regissör som har mycket kött på benen, 2005 tilldelades han även en doktorstitel i "Doctors of Arts" av University of Hertfordshire. Bara så att ni vet liksom.

Det är Disney och Jerry Bruckheimer's Studios som står för projektet, alltså samma team som för Pirates of the Caribbean. Filmen var planerad för premiär redan i sommar den 19 juli, men flyttades fram till 28 maj 2010 efter att inspelningarna hållit på i en månad. Det blev tydligen "to much to handle" för gänget som ville dra ut på det hela. Utomhusscenerna, de flesta i alla fall, spelas in i Marocko, resten körs i Storbritannien.

Ett videoklipp med en Jerry Bruckerheimer intervju + lite bakom kulisserna material från inspelningarna hittar ni längst ner. En officiell video om inspelningarna hittar ni här: youtube

två rykande färska posters


Jerry Bruckerheimer intervju + bakom kulisserna

| IMDB | Wikipedia |

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0