Titanic i 3D, kanske T2!


Under årets Comic-Con hade Empire ett litet snack med James Cameron, se intervjun här. Under intervjun snackades det om Camerons förkärlek till 3D och han sa att han inte bara kommer att använda det till nya filmer som Avatar, utan även till hans tidigare klassiker som Titanic.

Cameron har bekräftat att nästa års projekt kommer att bli en 3D-version av Titanic! Ett 90 sekunders testklipp är redan klart och Cameron kan konstatera att det ser helt gudomligt ut.

Empire passade även på att fråga honom hur det kommer att bli med de andra klassikerna som Aliens, True Lies och TERMINATOR 2! Cameron svarar att Aliens känns lite föråldrar med an Terminator 2 är en film som håller fortfarande idag. True Lies säger han att inte känns rätt för honom. "Titanic är den mest absoluta just nu, det är den jag vill se 3D!" Säger han.

Om projektet börjar nästa år kommer de antagligen att få det klart till Titanix 15-års jubileum 2012. Terminator 2: Judgement Day 3D kanske blir verklighet inom fyra år, hoppas hoppas hoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0