I Sell the Dead - 1800-tals skräck

Två gravplundrares story
Lagens långa arm har kommit ikapp de båda gravplundrarna Arthur Blake (Dominic Monaghan från Lost) och Willie Grimes (Larry Fessenden ). Med bara några timmar kvar till giljotinenberättar Arthur sin livshistoria till Father Francis Duffy (Ron "Hell Boy" Perlman). Det är en fartfylld, skrämmande och intressant historia. Han berättar om hur han som ung pojke började med att ta billiga smycken, till det att han mötte kompanjonen Willie och hur de tillsammans jagade varelser som inte ville acceptera deras plats under jorden.

Kan Monaghan leverera?
1800-tals skräck är ju aldrig fel, speciellt inte om det har med zombies (eller ja, levande döda). Dock blir jag lite skeptisk över Monaghan. Visst var/är han helt okej i Lost, men allt annat har han bara känts så felplacerad i. Och så även i denna. Sen att det även ska vara någon form av komedi sänker förhoppningarna ytterligare.

Gott mottagande
Filmen har i alla fall visats på en hel del olika filmfestivaler världen över under det senaste året. Mottagandet har varit gott, så visst kan det visa sig vara en helt OK rulle. Trailern har ni här nedanför.


 


I Sell The Dead har USA premiär 7 augusti 2009| IMDB | officiell hemsida |

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0