Finlands svar på Hostel?


De två finska regissörerna Tommi Lepola, från Ylöjärvi, och Tero Molin, från Tammefors, har snickrat ihop en finsk skräckis med Hostel-anda. De kallar den för Skeleton Crew!

I filmen ser vi okända finska skådespelare som Rita Suomalainen, Anna Alkiomaa, Jani Lahti, Ville Arasalo, Riikka Niemi, Eija Koskimaa plus många andra du säkert aldrig har hört talas om. De pratas heller inte finska i filmen, utan det är engelska som gäller. Fast med en viss, kanske inte så distant, finsk-engelsk brytning så klart. Kan det bli bättre än så här kanske du frågar dig själv? Vänta tills du fått höra handlingen.



Filmen går ut på att ett gäng ungdomar ska spela in en film. Filmen ska återskapa de händelser som utspelade sig i ett gammalt hus, alltså ett hus där man tydligen spelade in snuff-filmer. Men när de av en slump hittar och börjar titta på original rullarna som legat gömda i huset blir regissören galen och vill göra allt som i filmerna, fast på riktigt. Trailern till spektaklet kan du se här nedanför. Kom ihåg att pricka i en närliggande bakislördag för den här.

Premiären är satt till 21 juli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0