Antal regisserar Predators

And the winner is...
Predators regissör är fastslagen, Robert Rodriguez har bestämt sig. Det slutliga valet har legat mellan Neil Marshall (The Descent) och Nimrod Antal (Vacancy). Men nu är det bekräftat att Nimrod Antal vunnit duellen. "Han har sådan utstrålning, kommunikationen fungerar bra och han är full av idéer" säger Rodriguez, som står som producent för den nya Predator filmen.

Inte hem till Predator, ännu
Filmen kommer att utspela sig på en annan planet, en Predator planet. Men inte Predators "hem planet", poängterar Rodriguez, "Det är inte läge för det riktigt ännu".

Den värdiga uppföljaren?
Det känns bra att Rodriguez är med och drar i spakarna från sitt "Troublemaker Studios". Annars hade vi antagligen sett en barnvänlig Predator film med en åldersgräns på typ 13. Inte för att jag tror att Antal skulle balla ur, men med ett stort namn bakom sig så har man mer att säga till om. Inte för att ta ut något i förväg, men jag kan mig redan nu säga att Predators kommer vara den där uppföljaren alla fans väntat på sen besvikelsen på Predator 2.

Var är Arnie?
Det är ganska osannolikt att Arnie kommer att vara med i den här, inte ens i sitt CGI-utförande á la Terminator Salvation. Arnie säger att han har allt för mycket jobb med att rädda Kaliforniens vacklande ekonomi, att ta ledigt för att spela in actionfilmer skulle inte se så bra ut.

Mer Alien vs Predator?
Angående titeln "Predators" undrar jag om de inte hintar lite på filmerna Alien och Alines (Alien 2), kanske vi får se fler anknytningar i filmen? Premiären är för tillfället satt till 7 juli 2010.

Mer från Rodriguez
Förutom att producera Predators är Rodriguez på G med "Sin City 2", en sci-fi action som kallas "Neverwrackers" och så klart, "Machete" från Grindhouse fake trailern.

you don't mess with the Predator!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0