Avatar - Första Postern

Första postern äntligen här
James Camerons senaste mega projekt i mind-blowing 3D börjar sakta veckla ut sig. Med första postern nyligen ute på the Internets kan vi antagligen förvänta oss teaser trailer/filmklippen, som visades för en skara lyckligt lottade under årets Comic Con i San Diego, komma de närmaste dagarna.  *CAN'T WAIT*. Kolla hela postern här

Pandoras blåhyade invånare
The Feline Neytire, som ses på postern här till höger, är en av de blåhyade invånarna från planeten Pandora. Pandora är fullt av exotiska livsformer och det är här historien kommer att utspela sig. Vi kommer att få följa ex-Marinen Jake Sully (Sam Worthington) som finner sig i mitten av en konflikt med planetens infödingar som slåss för deras överlevnad. Jake tranformeras till en Avatar, vilket går ut på att hans mänskliga sinnen överförs till en alien kropp, för att gå med i kriget mot sin vilja.

Avatar the Game
Som med de flesta storfilmer i dagens läge följer det med ett spel i spåret av filmens story. Oftast brukar dessa spel bara vara skit, ett gnidigt sätt att få in extra cash med hjälp av filmens namn. Så lär det tydligen inte bli med Avatar - the Game, inte om man ska tro vad man läst. Eller sett. Kolla in Ubisofts hemsida med snygga screenshots och E3 intervjun med Cameron om spelet.

THE 3D-movie
Det här kommer utan tvekan att vara filmen som står för hela benämningen 3D-film. Bara det att Cameron varit med och framställt en egen 3D-kamera för att spela in den här filmen är ju bara helt sjukt!


Avatar har premiär 18 december

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0