Trailer - The Imaginarium of Doctor ParnassusLedgers sista framträdande
Terry Gilliams kommande film " The Imaginarium of Doctor Parnassus", med Heath Ledgers sista framträdande, har kommit med en ny internationell trailer.

Cirkustrupp i deal med djävulen
Filmen berättar om en resande cirkustrupp vars specialitet är att med hjälp av en spegel låta åskådare se in i en värld baserad på deras egen fantasi. Men för att få möjligheten att erbjuda denna upplevelse var truppen tvungna att ingå en deal med djävulen själv, som nu kommit för att få sin del av kakan.

Depp, Law och Farell som alternativ "Tony"
Eftersom Heath Ledger inte hann spela in alla sina scener innan den tragiska bortgången bestämde Terry Gilliam att flera skådespelare skulle spela alternativa versioner av Ledgers karaktär "Tony". Vi får se Johnny Depp som "1st Transformation", Jude Law som "2nd Transformation" och Colin Farell som "3rd Transformation". Det blir lite som i "I'm Not There" där flera skådespelare porträtterar Bob Dylan. Det lär även bidra ytterligare till den redan surrealistiska stämningen. Men varför kära Terry Gilliams kommer filmen inte i 3D?

The Imaginarium of Doctor Parnassus har premiär 16 oktober i år. Trailern kan ses här nedanför. Tidigare teasers, trailers och annat videomaterial relaterat till filmen hittar ni på traileraddict.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0