Bekräftade namn till Machete

Machete - The Cast
För ett tag sedan postade jag ett inlägg om ryktade skådespelare till Ethan Maniquis och Robert Rodriguez "Grindhouse Project" Machete. Läs inlägget här. Namnen lät väl spektakulära, och udda, för att vara sant. Men som det ser ut nu så har Variety bekräftat nästan alla av de nämnda namnen på listan.

Namn och inspelning bekräftad
Namnen på den bekräftade listan är; Robert De Niro som "Senator McLaughlin", Steven Segal, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez, Cheech Marin, Don Johnsson och Jeff Fahey. Dock finns inte några uppgifter på Jonah Hill som "Julio", hans namn måste fortfarande ses som ett rykte, tillsammans med Tom Savini. Men Variety bekräftade även att inspelningarna av filmen rullade igång den här veckan. Så fler namn lär bli bekräftade inom kort.

De Niro, Segal - back to back
Men ändå, vad fan är det här liksom? De Niro back to back med gamla ölmagen Steven Segal, och Danny "Machete" Trejo själv. Jessica Alba och Lindsay Lohan... och Michelle Rodriguez! 80-talets Miami Vice stjärna Don Johnsson med komikerkompanjonen Cheech Marin. Och Losts "Frank", Jeff Fahey, i samma jävla film! 

Värre än The Expendables?
Jag som tyckte att Sylvester Stalones kommande film "The Expendables" hade en helt galen line up av skådespelare, men det är fan frågan om inte Machete tar priset. Om det blir en bra film återstår att se. Men vi lär ju kunna vänta oss en "full blown action" utan några som helst gränser. Can't wait!

Machete beräknas ha premiär någon gång under 2010.


- Yesterday He Was A Decent Man Living A Decent Life.
 Now He Is A Brutal Savage Who Must Slaughter To Stay Alive.

- He was given an offer he couldn't refuse...

- They just fucked with the wrong Mexican


| IMDB | Wikipedia | Grindhouse trailer |

Kommentarer
Postat av: Zeroc

Machete va en riktigt bra film =) Jag gillade den verkligen.

2010-10-05 @ 22:34:47
URL: http://www.filmkritikerna.se/machete

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0