Writers Guild of America i Strejk, men inte fan gråter jag

Empire skrev för ett tag sedan om en möjlig strejk i USA gällande Writer's Guild of America, alltså i stora drag alla "proffs" manusförfattare och liknande i USA. Nu har det då alltså hänt, manusförfattarna är griniga för att de får för liten del av kakan de hjälpt till att baka ihop och vägrar nu att hålla i en penna eller röra ett tangentbord.

Idag skrev filmtipset om att det antagligen kommer bli en liten kris då det kommer till tv-serier producerade i USA, dessa kommer med största sannolikhet att läggas på uppehåll, i värsta fall i flera månader. Några nya filmmanus kommer heller inte att skrivas, alltså inte några nya filmer. Det här kan ju i vissas öron låta som en stor katastrof för filmvärlden. Inga nya filmer från åh så fantastiska USA, vad ska vi ta oss till? Inte några nya Hollywood filmer, jag tror jag kommer att dö!!!!!!!!!!! Hjäääääääälp... *dödspust*

Skit ner er! Jag ser bara detta som något positivt. Visst är det ju kanske lite synd att man nu inte kan se på sina favoritserier i framtiden, även fast de flesta av dem nu börjar bli så söndervattnade och utspädda att man ibland sitter och funderar varför man ser på dem. Nu när alla stora filmbolag ligger på is så får äntligen mindre bolag med nytänkande manusförfattare chansen att visa vad det går för, nu kommer de inte att behöva konkurera med skit filmer som satsar halva budgeten på att försöka övertyga hjärndöda människor att deras film är bra. Nu får utländska filmer en större chans att visa att det faktiskt görs riktigt bra filmer som det inte talas engelska i. Och nu slipper vi allt överproducerat skit på ett tag. Fan vad jävla skönt det ska bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0