Romeros nya "Dead" får namn och premiärZombie gudfadern Geroge Romero följer upp sin dead-serie med den sjätte i raden, nu betitlade "Survival of the Dead" skriver ShootForTheHead. Filmen kommer att ha världspremiär på Toronto Film Festival 2009 i delen man kallar Midnight Madness. "Vi är i det slutliga skedet med filmen och det känns helt underbart att få reda på att filmen blivit vald till festivalen. Det är en toppen skräckis!" berättar Romero. Några bilder från filmen kan ses här nedanför, trailer längst ner.


IGN intervjuade Colin Geddes, en av högre hönsen för Midnight Madness, och han säger "Vi är överlyckliga att få välkomna Geroge tillbaka till våra dunkla korridorer. Personligen är det även en "thrill" för min inre tioåring, som samlade småmynt för att kunna köpa Night of the Living Dead på VHS.

Survival of the Dead följer ett gäng krigslystna soldater som blir iväglurade till en ö som sägs vara "the last paradise on earth". Men det upptäcker snabbt att även den här paradisön inte kan undkomma -  the living dead!

Midnight Madness 2009 - övriga bidrag
- Jennifer’s Body (Dir. Karyn Kusama) trailer
- Bitch Slap (Dir. Rick Jacobson) trailer
- A Town Called Panic (Dir. Stéphane Aubier och Vincent Patar) trailer
- Ong Bak 2: The Beginning (Dir. Tony Jaa) trailer
- Symbol (Dir. Hitoshi Matsumoto) trailer
- The Loved Ones (Dir. Sean Byrne) trailer
- Solomon Kane (Dir. Michael J. Bassett) trailer
- [REC] 2 (Dir. Jaume Balagueró and Paco Plaza) trailer
- Daybreakers (Dir. Michael and Peter Spierig) trailer


Survival of the Dead - Teaser Trailer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0