Filmrecension - Loaded

Regissör: Alan Pao
År: 2008
Betyg: 1

Om man redan efter att ha sett introt av en film vet att det är en hög av överproducerat Hollywood-dynga, då är det inte bra. Då är det absolut så långt ifrån bra det bara kan vara. Nu är det just en sådan hög med avföring i filmformat som debuterande Alan Pao har valt att klämma ur sig i wc-sto... förlåt, regissörsstolen.

Historien kretsar runt Tristan Price (Jesse Metcalfe), en ung och framgångsrik advokatstudent som kommer från en högt uppsatt familj med höga förväntningar om honom. På grund av en tidigare skandal som skakade familjen vill Tristans överskyddande far hålla honom utestängd från omvärlden. Efter att olovligt smitit iväg med sin bror på en efterfest kommer Tristan i kontakt med ett gäng som drar in honom i den undre världen. Det dröjer inte länge förrän han tagit sig själv vatten över huvudet och varken hans far eller bror vill längre veta av honom.

Tre steg för hur man gör överproducerat hollywood-dynga som detta.
1 - Printa ut manusmallen "Thriller med en twist på slutet" från filmbolagets hemsida. Fyll i valfria namn i de tomma rutorna eller välj "oftast använda namn" ur listan till höger.
2 - Castar snygga personer. Om de är kända från någon billig såpa är det en merit, men vet de inte något om skådespeleri gör det inget. Bara de är snygga.
3 - Spela in och lägg därefter på massor av jobbiga effekter och ett soundtrack av någon för tillfället känd hipp-hoppare
Klart.

Det finns ingenting som känns bra med den här filmen. Visst, det finns vissa scener som är rätt underhållande. Men efter några sekunder börjar man återigen inse vad det är man ser på, alltså en hög av Hollywood-avföring. Skådespelarna är helt patetiska, speciellt Corey Large som spelar Sebastian. Det är pinsamt hur dålig han är. Tar man även en titt på de kvinnliga skådespelarna märker man direkt att det enda som krävdes för att få spela i den här filmen var att man "såg bra ut".

Filmer som den här klarar jag mig bra utan. Den är en i mängden av allt skit som Hollwood spottar ur sig och som borde grävas ner långt under marken för att aldrig få se dagens ljus igen.




Trailer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0