Hetaste filmnyheterna - JUNI -08

302? Miller klar för uppföljare till 300
Regissören för 300, Zack Snyder, har bekräftat att Miller för närvarande skriver på en uppföljare till 300. Dessutom är en liknande film vid namnet "War of the Gods" i görningarna. "302" är ännu inte spikad men "War of the Gods" börjar spelas in i början av nästa år.

Koreankst monster blir kinesiskt
Monsterfilmen "The Host" som gjorde succé (dock inte hos mig) kommer att få en uppöljare. De är Ningo Hao som kommer ta sig an den kinesiska uppföljaren. Biopremiär i slutet av 2009.

Inglorious Bastards manuset klart
Quentint Tarantino framförde på Provincetown Film Festival att manuset till hans nya film Inglorious Bastards nu äntligen är klart. Det ryktas om att Tim Roth och eventuellt Sylvester Stallone ska spela i filmen. Tarantino påpekar att det absolut inte ska jämföras med "The Dirty Dozen" och att den inte kommer att vara tidsbestämd, men modern och offensiv.

Spider-Man 4 klar 2011
Maj 2011 kommer den fjärde Spider-Man filmen att ha premiär enligt producenten Laura Ziskin. Varken Tobey Maguire eller Sam Raimi har ännu knutits till uppföljaren.

Vin Diesel tillbaka i Fast and the Furius
Det är alltså klart att Vin Diesel kommer tillbaka till den fjärde installationen i Fast and the Furius-serien. Med honom finns även Paul Walker från de tidigare filmerna. Regissören för Tokyo Drift, Justin Lin, står för regin även i denna. I filmen ska da få tag på en knarklangare och köra snabba bilar, just det.

Från Batman till Robin Hood
Christian Bale är ett hett namn just nu. Senaste nyheten är att han kommer att spela Robin Hood i en ny filmatisering tillsammans med Russel Crowe. Filmen går under namnet "Nottingham" och har premiär i november 2009. Regisserar gör Ridley Scott.

Stallone & Schwarzenegger i Bollywood
80-talets actionikoner ryktas ha teamat ihop sig för Bollywood-filmen Incredible Love. Dock handlar det högst antagligen endast om en camoe av paret. Men ändå. För övrigt öppnas även ett Bollywoodland-Themepark 2012.

Tidsresor, populärt tema
Nyligen meddelade Spike Lee att han kommer regissera "Time Traveler", en film som uppenbarligen handlar om tidsresor. Samma gäller för James Mangold och hans nya projekt "The Archive". Terminator 4, mer tidsresor?

Silver Surfer inte helt säker
Manuset är nu färdigt för spin-off-filmen om The Silver Surfer, fortsättningen på "Fantastic Four 2". Dock kan det vacklande resultatet på den senaste Fantastic Four-filmen sätta käppar i hjulet för projektet. Framtiden är nu oviss för silversurfaren och det kan bli att filmen inte blir av.

"Iron Man" till Cowboys vs Aliens
Downey Jr. är aktuell i action-komedin "Cowboys vs Aliens". Filmen kommer att köras i liknande stil som "Snakes on a Plane". Cowboys vs Aliens planeras vara klar runt 2010.

Vatikanen förbjuder Änglar och Demoner
Inspelningen av uppföljaren till Davincikoden har stött på problem. Två av Vatikanens kyrkor har sagt nej till att spela in i kyrkorna. Därav kommer inte Santa Maria del Popolo att komma med i filmen.

Gears of War
Die Hard 4.0-regissören Les Wiseman kommer att regissera filmatiseringen av succéspelet Gears of War. Ett nytt manus kommer att skrivas av Wiseman tillsammans med Chris Morgan.

Mer uppladdning för The Avengers
Förutom att Tony Stark (Iron Man) har en camoe i nya "The Incredible Hulk" så kan man även få en glimt av Captain America. Scenen var dock för brutal för bio-versionen och kommer först att få ses på DVD-verisionen av filmen. Förutom dessa går rykten om att Thor och Ant-Man ska finnas med i The Avengers. Premiär 2011.

Sällskapsresan, igen
Lasse Åberg har efter nio år återigen en ny Sällskapsresan-film på gång. Åberg berättar att han har haft planer på en ny film i över fem år. Den nya filmen går under namnet "En störd nörds börd". Jon Skolmen kommer även att återta sig rollen som Ole.

Nya musketörer
Det finns nu planer på att återigen göra en filmatisering av Alexander Dumas "Tre Musketörer", i alla fall om man ska tro Millenium Films. Filmen kommer bli lite av en Prequel och kommer möjligtvis få en uppföljare med den fjärde musketören D'Artagnan.

Ny RoboCop
En helt ny film om Robocop är görningarna. En representant för projektet meddelar att man strävar efter en hög åldersgräns för garanterad action och brutalitet. En regissör lär ska ha knytits till projektet men har ännu inte givits till känna. Filmen planeras vara färdig till 2010.

Smurfarna is back!
De blå snubbarna från 1958 gör comeback. Sony har nyligen köpt rättigheterna till en långfilm om Smurfarna. Manus skrivs av samma personer som till de två senaste Shrek-filmerna, David Stern och David Weiss. Inget premiär datum är ännu spikat.

DiCaprio som Ataris grundare
En film om spelföretaget Atari ligger i startgroparna. Det kommer bli en biografi om Nolan Bushnell som skapade Atari tillsammans med Ted Dabney. Bushnell kommer spelas av Leonardo DiCaprio.

Ritchie gör Sherlock Holmes
Guy Ritchie kommer att regissera en film om Sherlock Holmes för Warner Bros. Filmen kommer att basera sig på Tony Peckhams manus, dock med en hel del egna variationer. Downey Jr. lär även ska ha nämnts i anknytning till projektet.

Alien, Blade Runner... Untitled Ridle Scott Sci-fi
Ridley Scott återgår till Sci-Fi genren. Han berättar att han sökt efter en bok att filmatisera i över 20år och att han nu äntligen hittat den. Vilken bok det är vill han dock inte berätta i dagsläget. Manuset ska vara färdigt inom några månader och inspelningarna börjar efter att den nya Robin Hood-filmen är klar.

Will Smith possitiv till Bad Boys 3
Mr. Smith vill ha en tredje installation i Bad Boys-serien. Han säger att det verkligen behövs en Bad Boys 3. Will och hans son hade nyligen sett Bad Boys 2 och Will poängterar att den har den bästa filminledningen någonsin.

Bruce Willis i spelfilmatisering
Willis kommer att spela Kane i filmatiseringen av spelet Kane and Lynch. Spelet handlar om legosoldaten Kane som blir påtvingad ett uppdrag med den schizofrena mördaren Lynch. Inspelningarna börjar i årets slut.

Universal Studios i lågor
En kraftig brand har härjat i Universal Studios, Los Angeles. Branden uppstod från gnistor från en blåslampa och var en ren olyckshändelse. Bland saker som förstördes fanns dekorer från filmer som "King Kong" och "Back to the Future"..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0