Senaste nytt i filmvärlden!

Transformers 2
Som jag berättade för några månader sedan så skulle det komma fler Transformers filmer ifall att den första gick hem hos publiken. Efter att den första filmen kammade hem runt 700 miljoner dollar så är det alltså nu bekräftat. Sommaren 2009 kommer vi att få se en Transformers 2 i biograferna.

Shia LeBeouf kommer att återses och är fastställd i de kommande projekten, däremot har inte regissören Michael Bay setts till.


Terminator 4
2009 ser ut att bli ett fullspäckat filmår och här kommer ännu ett till bekräftande på tidigare nyheter jag skrivit om här på bloggen. En ny Terminator film är i produktion och går under namnet "Terminator Salvation: The Future Begins". Det lär ska bli en stor-budget-produktion och man rör sig med minst lika stora summor som vid inspelningen av den föregående tredje delen i serien. Arnie tycks dock inte synas till i projektet.


Justice League
George Miller planerar att snickra ihop en film om Justice League! Det blir alltås en film med Batman, Superman, Wonderwoman, Flash och andra mer eller mindre kända superhjältar i en och samma film. Miller, som planerar att filmen ska vara klar redan till 2009, är i full gång med att casta folk till superhjälterollerna. Vilka som valts att spela i filmen kommer att presenteras mycket snart, vilka kan det bli?


Rambo 4
Stallone ändrar tillbaka titeln från sin fjärde installation i Rambo serien från Rambo: To Hell and Back till hans första idé John Rambo. Ska bli riktigt intressant att se vad det blir av detta. Efter besvikelsen av den familjevänliga Die Hard 4.0 ser det ut som om Stallone ändå har lite mer "balls" i sin uppföljare.


Albert Einstein: The Movie
Jepp! Lionsgate har planer på att göra en film om världens mest kända vetenskapsman genom tiderna. Filmen kommer följa Einsteins yngre år. Varken regissör eller skådespelare har knutits till projektet ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0