Ong-Bak 2 här?

Ong-Bak 2 här?
Nu, äntligen, kommer Tony Jaa med sin uppföljare (som är en prequel) på "Thai-fight" rullen Ong-Bak. Elle ja, Ong-Bak 2 kom ju redan 4 december förra året i Thailand. Men vi är ju lite sena med asiatiska filmer här på våra breddgrader. Men vi kanske får vänta lite till i alla fall. Tyskland har ju redan fått filmen på DVD, dubbad på tyska så klart. I Frankrike har filmen premiär på bio 22 juli, dubbad till franska (så klart). Filmen har även premiär i Spanien och Italien i sommar, men även där dubbade varianter. Så va fan? I USA får folket vänta till 23 oktober på en premiär. Så kanske, med lite tur, är det vår tur efter jänkarna.

Forntida Thailand
Filmen utspelar sig år 1421, eller 1974 i den Buddistiska kalendern, i Thailand. Berättelsen kretar runt en föräldralös pojke som undkommer sin död och räddas av en grupp krigare. Han växer upp i en by där han får kunskaper och lärdom av uråldrig stridskonst. Genom att hjälpa folket och hitta sina föräldrars mördare beger han sig iväg. Men sanningen om hans föräldrars död ligger närmare honom än vad han tror. (från filmtipset.se)

Filmen har egentligen ingenting att göra med den första filmen eller med Jaas tidigare Tom-Yum-Goong som ibland kallats för Ong-Bak 2.


En trailer med custom-english-subtitles finns att ses här nere:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0