Marvel satsar hårt för 2010

MARVELFullspäckad sommar
Marvel satsar hårt på sommaren 2010 och fansen har mycket att se fram emot. Iron Man blir först ut med sin uppföljare som planeras ha premiär under våren. Thor som endast setts i en av de gamla Hulken filmerna får en helt egna film i sommar och i The Avengers har man samlat ihop nästan alla superhjältar. Marvel har även beslutat att återuppliva Captain America!

The First Avenger
Kevin Feige för marvel uttalade sig nyligen om den nya Captain America filmen. Han ville, som han sa, "make few facts straight". För det första ville han göra klart för oss att projektet går under namnet The First Avenger: Captain America, inte Captain America: The First Avenger som tidigare sagts. Filmen kommer att utspela sig under andra världskriget och kommer att följa originalstoryn i serietidningarna.

USA mot Nazisterna
Historien handlar om Steve Rogers som går med på att bli injiecerad med ett mycket kraftigt serum. Serumet ska förvandla honom till en perfekt och patriotisk super-människa som ska slåss för USA mot Nazisterna. Där någonstans finns även ärkefienden "the Red Skull" med i bilden.

Total flopp
Captain America har tidigare haft både egen tv-serie i slutet av 70-talet samt ett antal filmer under 90-talet. Alla floppade ganska rejält. Vi får hoppas Marvel lyckas bättre den här gången.

Samhörighet
Alla nya Marvel filmer ska knytas ihop med The Avengers som har premiär sist under sommaren 2010. Redan har vi sett Nick Fury i Iron Man och hört om att Tony Stark ska dyka upp i den nya Incredible Hulk. Fler "crossovers" mellan de kommande filmerna har utlovats. Kevin Feige lovar ändå att allt inte ska bli för komplicerat och att man inte behöver se alla filmer för att förstå The Avengers. Men det kommer att hjälpa, avslutar han.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0