Månadens hetaste notiser - MAJ 08

Snuten i Hollywood 4
Eddie Murphy har skrivit på kontrakt för en fjärde Beverly Hills Cop. Förslaget var Myrphys eget och kommer regisseras av Brett Ratner. Filmen planeras ha premiär 2010 enligt Variety.

Pollack har avlidit
Regissören och skådespelaren Sindey Pollack har avlidit av cancser vid 73-års ålder. Han är mest känd för sin roll i filmen Tootsie och sin Oscar för "Out of Africa" 1986.

The Hobbit stoppad?
J.R.R. Tolkiens son, Christopher Tolkien, hävdar att New Line Cinema är skyldiga familjen 158 miljoner dollar. Med rättegångskampen försöker sonen stoppa "The Hobbit" och dess uppföljare.

Playboy blir film
Robert Downey Jr kan komma att spela Hugh Hefner, i alla fall om Hefner själv får välja. Filmen i fråga kommer att handla om Hefners framgångar i Chicago och hur han startade det som idag är Playboy

Indy 4 bannlyst i Ryssland?
Komunistpartiet rasar mot filmen och kallar den "antisovjet propaganda" och historieförfalskning. Partier kräver att filmen totalförbjuds i landet.

Indiana Jones 5
George Lucas vill ha ännu en femte film i serien med Shia i huvudrollen. Harrison vill han att ska återkomma som mentor likt Sean Connery gjorde i den tredje.

Två nya Spider-Man filmer
James Vanderbilt har nyligen skrivit klart manuset för Spider-Man 4. Han säger att manuset skulle tänkas kunna öppna upp för även en femte film. Båda filmerna skulle i så fall spelas in samtidigt.

Jason Voorhes har fått ett nytt ansikte
Caleb Guss kommer att spela den unge Jason i Marcus Nispels re-make av den gamla kult skräckisen. Premiär blir fredagen den 13 2009.

Uppföljare till Farenheit 9/11
Michael Moore har planer på en mer provokativ uppfölja på sin politiska dokumentär från 2004. Moore vill inte avslöja annat än att filmen planeras vara klar för premiär under nästa sommar.

Wilhelm Tells historia filmatiseras
Debuterande Ian Quinn ska regissera filmen om den påhittige prickskytten Tell. Inspelningarna påbörjas i höst och ska vara klara för premiär 2010.

MacGyver blir film
Lee David Zlotoff, skaparen av serien, avslöjar att en filmatisering är redo för inspelning i år. Vem som står för huvudrollen är fortfarande oklart. Richard Dean Anderson? Hoppas.

Terminator, familjefilm
Med en nordisk åldersgräns på 11år, 7år i målsmans sällskap, blir de nya Terminatorfilmerna trevliga och nertonade familjefilmer. Från bolagets sida ser man detta som positivt då det försäkrar försäljningen av leksaker bland barnen.

Tarantino laddar om
Quentin Tarantino berättade på filmfestivalen i Cannes att en tredje Kill Bill film är på väg. Det finns även manusskisser på en fjärde. Andra världskrigsfilmen Inglorius Bastards ska ändå bli hans nästa projekt. Filmen kan komma att delas upp i två delar.

Marvel planerar 2010
Den 30april 2010 får Iron Man 2 premiär, tätt följt av Thor den 4 juni och Captain America 6 maj. The Avengers är planerad för premiär runt juli månad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0