Bale klar för Terminator 4, 5, & 6

Den nya John Connor
Christian Bale (American Psycho, Batman Begins) har nyligen skrivit på kontrakt för de tre nya Terminatorfilmerna. Han kommer att spela John Connor år 2019 i striden mot Cyberdines ondskefulla robotar. Hitills har John spelats av Edward Furlong (Terminator 2), Nick Stahl (Terminator 3) och Thomas Dekker (The Sarah Connor Chronicles).

Höjda förväntningar
Jag hoppas verkligen att han vet vad det är han ger sig in i. Det är helt klart positiva nyheter och det höjer verkligen mina förväntningar om de här filmerna. För om Bale känner att den nya triologin verkligen är något som han vill satsa på så måste det ju ändå vara rätt bra grejer vi snackar om här. Får vi verkligen hoppas.

Terminator 4
Den första filmen i den nya triologin går under namnet "The Future Begins" och har premiär i början av sommaren 2009 i USA. Andra namn på rollistan är Sam Worthington, Anton Yelchin och Moon Bloodgood. Det går även rykten om att Josh Brolin ska spela Terminator.

Dödsstöten för filmerna?
Filmen fick nyligen, något som av många sågs som en dödsstöt, en åldersgräns på 13år. Alltså kommer de nya filmerna bli familjefilmer. Bolaget ser det som något mycket positivt och det hela försäkrar försäljningen av leksaker relaterade till filmen. Kommer Terminator att hålla som familjeunderhållning? Ta bara en titt och se på familjevänliga Die Hard 4.0 och du har ett någorlunda tydligt svar. Vi får helt enkelt lägga vårt hopp i Bale, Arnie lär vi ju i alla fall inte få se röken av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0