Donnie Darko 2

Helvetet frusit till is?
Nu är det då hugget i sten, ryktena är sanna. Hur overkligt det än låter så kommer Donnie Darko att få en uppföljare. Helvetet har frusit till is! Men är det nu så farligt ändå? Jo, det är det. När såg du en uppföljare av nutidens kultfilmer, som verkligen var hållbar? Jag menar American Psycho 2 är ju ett riktigt mästerverk, liksom Butterfly Effect 2. Vad kommer härnäst, Requim for a Dream 2?

Tv-Serieregissör
För regin till S. Darko, som uppföljaren kommer att heta, står den rätt nya regissören Chris Fisher. Fisher har mest tv-serieavsnitt bakom sig men även några floppade skräckfilmer och halvdana kriminal-thrillers. Tror jag på succé? Nej.

Sju år efter första filmen
Filmen kommer att utspela sig sju år efter den första. Vi kommer få följa Donnie Darkos syster, Samantha Darko, och hennes problem med sin familj. Hon bestämmer sig för att rymma iväg med sin bästa vän Evigan när de blir plågade av bisarra visioner. Lyckligtvis är det Daveigh Chase som kommer återta sig rollen som systern. Det ger ändå lite hopp om filmen. Andra skådespelare som blivit bekräftade är Ed Westwick, Justin Chatwin, Elizabeth Berkley och Briana Evigan - alla kända från diverse tv-serier. Filmen har premiär nästa år.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en bra dag :)

2008-06-02 @ 10:23:24
URL: http://sannawiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0