DiCaprio som Ataris grundare

Ataris grundare
Leonardo DiCaprio är aktuell för huvudrollen i filmen om spelbolaget Atari. Filmen kommer att bli en biografi om Nolan Bushnell som startade företaget med Ted Dabney i början på 70-talet. Atari blev ett av de största spelföretagen på marknaden och var grundaren till det världskända arkadspelet "Pong". För manuset till filmen står de rätt okända regissörerna Brian Hecker och Craig Sherman. Hecker är för övrigt aktuell med filmen Bart Got a Room som lär ska vara riktigt bra. I alla fall om man ska tro de drygt 70 personerna som röstat upp den till 9.3/10 på IMDB.

Intressant
Tror det här kommer bli riktigt bra. DiCaprio är på topp och har redan gjort helt lysande gestaltningar av verkliga personer i "Catch me if you can" och "The Aviator". Historien om Atari är för mig väldigt intressant då jag tycker om dokumentärer om tv-spel och speltillverkare. En film om Nintendo skulle inte vara helt fel heller, eller i alla fall en dokumentär om företaget.


Det var den veckan, jag får önska er en trevlig helg och hoppas att ni ser mycket film i helgen. Vi hörs igen på Måndag!
// Matias

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0