Death Race "3000"



Den första postern till den nya versionen av Death Race har anlänt (klicka för större version). Dock är jag aningen besviken.

Visst ser bilarna riktigt coola ut längst ner, men karaktärerna längst upp skulle lika bra kunna vara hämtade från vilken Hollywood-smörja som helst. Skulle man kapa bort den övre hälften av postern skulle resultatet dirket bli 100% bättre. Death Race logon ser även alldeles förjävlig ut och är dessutom alldeles för liten. Det är alltså lika bra man klipper bort den också. Efter att ha tagit bort dryga 75% av så börjar det se riktigt bra ut. Eller vad tycker ni?



I den här nya versionen av Death Race från 1975 ser vi Jason Statham i huvudrollen. Han spelar Jensen Aimes som blivit dömd till fängelse för ett straff han inte begått. Nu måste han ställa upp i Death Race för att få tillbaka sin frihet. Jag vet att det låter simpelt, och även jävligt klychigt. Men kom ihåg att det här är en "re-make" (till viss del) av en gammal 70-tals B-film, så det är i högsta grad meningen att storyn ska va tunn och istället utfylld med fullspäckad action. Filmen har även fått "R-Rating" så lite smaskiga scener ska det väl bli ändå.

Här nedanför kan du se en trailer på den nya versionen, ser riktigt schyst ut. Under den finns trailern på originalversionen från 1975 att jämföra med. He he.

Death Race 3000


Death Race 2000


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0