Resident Evil 4?

Sony positiva
Extinction kommer högst antagligen inte bli det sista vi kommer att se i filmväg från Resident Evil. Manusförfattaren Paul WS Anderson berättar att slutscenen i den tredje filmen skulle ligga som en perfekt öppning till en fjärde del i serien. Anderson hade nyligen ett samtal med Sony om en den eventuella fjärde delen och konstaterar att responsen var positiv.


Ingen konkret story
I dagsläget finns det dock inte någon konkret story men Anderson berättar att även den fjärde delen förmodligen kommer att följa Alice. I en intervju säger han att han älskar Resident Evil och vill alltid försöka göra den bästa möjliga filmen. Han påstår också att de inte kommer bli någon film ifall att man inte har en bra anledning till det.


Tror inte på ännu en uppföljare

Tror inte mycket på att en fjärde del i serien skulle vara speciellt intressant. Har i och för sig inte ens sett den tredje filmen ännu. Men av vad jag hört så har den fått rätt delade kommentarer varav det bästa varit i stil med "helt okej". Den första filmen tycker jag ändå är en schyst zombie-film, men så var det ju också Anderson själv som regisserade den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0