Värsta filmtitlarna?

Det här med filmtitlar är ganska speciellt. Ibland är det egentligen bara filmtiteln man går på när man väljer film. Låter titeln tilltalande så väljer man oftast den filmen istället för någon annan film med en kanske mer motsägande titel, även fast man kanske inte ens vet vad någon av filmerna handlar om.

Jag har här samlat ihop några av de ?bästa? filmtitlarna som direkt får en att vilja se filmerna, och då är det inte för att de är speciellt bra.


Attack of the Killer Refridgerator
Klart som fan att man vill se på en film där några kids går och sparkar på ett stackars kylskåp. Kylskåpet känner sig sedan trakasserat och börjar löpa amok och käkar upp ungjävlarna en efter en. Varför fick inte den här filmen en Oscar för bästa filmidé?
info


Hollywood Chainsaw Hookers
Här har vi Hollywood med billiga luder som är beväpnade med motorsågar. En ung tjej hamnar i en annorlunda kult av prostituerade som gillar att ta livet av sina kunder med motorsågar. En självklar familjefilm, helgen är räddad!
info


The Attack Of The Mutant Flesh Eating Killer Zombies From Outer Space
Jepp, en titel kan nästan inte bli mer beskrivande. Det handlar alltså om en kortfilm med attackerande mördar-zombies som är muterade och äter kött, och de kommer från yttre rymden också. Solklart, klockrent och helt jävla magnifikt.
info


The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies
Vad fan är Mixed-Up Zombies? Antar att man måste se filmen för att få reda på det. Så där har vi en till sak som gör denna film sevärd bortsett från titeln.
info


The Man with the Smallest Penis in Existence and the Electron Microscope Technician Who Loved Him
En kille med världens minsta pitt bestämmer sig för att ta till plastikoperation och blir förälskad i Dr. Tess som är kirurgen. Vilken underbar kärlekshistoria, helt klart filmen som ger dig ligg på första daten.
info


Zombie Ninja Gangbangers
Vilken jävla titel! Alltså handlar det här om zombies som samtidigt är ninjas och de gillar alla att ha sex med samma tjej samtidigt. Ibland undrar man var fan alla dessa idéer kommer ifrån.
info


Surf Nazis Must Die
Filmbolaget Troma är specialister på att spotta ur sig lågbudget skräckisar med helt IQ-befriade titlar och handlingar. Surfande Nazis? Klart som fan att de måste dö!
info


Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death
Kannibaler, avokado, kvinnor, djungel och död. Smått fantastiskt att man fått in allt detta i en och samma titeln. Värd att slösa bort 90min av ditt liv på? YOU BET!
info


A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell
Mera Troma film med rolig titel och totalt värdelös film. Men klart som fan att man vill se en film med en sån titel, eller?
info


Wrestling Women vs. The Aztec Mummy
En jädrans fight måste det bli, helt klart ett måste i vill se listan?
info


Punk Rock Zombie Kung Fu Catfight
Jag tror inte jag behöver säga så mycket mer, titeln säger allt.
info


I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney
Ben Affleck gjorde regissörsdebut med denna kortfilm 1993. Även fast det handlar om Affleck så vill man ju bara se en film med en sådan titel.
info


Så där ja, nu vet ni vad det finns att kolla på ifall att ni inte vet vad ni ska se på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0