Stallones röv tar upp två regissörsstolar

Sylvester Stallone som just nu är aktuell med den fjärde installationen i Rambo serien har redan siktet inriktat på nya filmutmaningar. Rocky Balboa och John Rambo säger han ha väckt skapar glöden i honom och planerar nu att regissera två nya filmer. Den första är en re-make av Death Wish från 1974. Den kultförklarade filmen hade Charles Brosnan i huvudrollen och är en riktig klassiker.

Förra gången Stallone gav sig in på att göra en nyinspelning av en gammal klassiker gick det ju inte så speciellt bra, Get Carter var en riktig katastrof film och att jag faktiskt ägt den på DVD får mig att känns mig lite spyfärdig. För regin står som sagt Stallone själv och han kommer även att spela i filmen.

Förutom re-maken av Death Wish så har herr Stallone även planer på att äntligen få göra något han drömt om väldigt länge, nämligen att göra en film om den legendariske skräck författaren och poeten Edgar Allan Poe. Projektet ska ligga Stallone mycket varmt om hjärtat och vara något som han velat göra väldigt länge, lite som Peter Jackson med sin King Kong re-make. Så tidigt som på 70-talet hade han haft en film om Poe i tankarna. Manuset lär även det ha varit färdigt för ett bra tag sen, runt 1994, men det slutliga manuset som filmen kommer att bygga på ska Stallone ha färdigtställt någon gång under 2002.

Filmens IMDB sida pekar på att den kommer att släppas någon gång under 2009, men som vi alla vet så är detta inget att lita på. Men vem kommer då att spela Poe? Ännu går bara rykten men vissa källor påpekar att Stallones personliga val för rollen är Robert Downey Jr, dock inget som skådespelaren själv bekräftat något om ännu. Vad det blir av det hela låter jävligt ostadigt pånågot sätt. Stallone och Poe går liksom inte riktigt ihop i mitt huvud. Men eftersom han nu haft planer på att göra denna film så länge så får vi alla hoppas på att han verkligen har något att komma med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0